Запчастини, які найчастіше шукають до популярних вживаних авто Назад

Запчастини, які найчастіше шукають до популярних вживаних авто

Аналітичний центр RIA.com вибрав 10 вживаних авто, які продавали найчастіше в першому півріччі 2018 року та з’ясував, які запчастини найчастіше шукають для них.
Image title

Аналітичний центр RIA.com вибрав 10 вживаних авто, які продавали найчастіше в першому півріччі 2018 року та з’ясував, які запчастини найчастіше шукають для них. Найпопулярнішими запчастинами виявились двигуни, передні двері та головка блока (деталь двигуна).

Так, перше місце серед вживаних авто посів Daewoo Lanos. З усіх проданих машин — 2,8% саме таких. Найчастіше для цієї моделі на RIA.com шукають передне крило, головку блока (деталь двигуна) та передній бампер.

1,7% від всіх проданих вживаних авто — це Chevrolet Aveo. До нього водії в першому півріччі шукали передні двері, головку блоку та рульову рейку.

На третьому місці по кількості проданих авто ВАЗ 2106. Таких машин купили 1,6%. Їхнім слабким місцем виявились двигун, передні двері та кузов. Четверте місце також посів ВАЗ, але вже 21099. Їх придбали 1,5% власників вживаних авто. До нього також шукають двигуни та кузов, а також коробку перемикання передач (КПП).

Француз Renault Megane закриває п’ятірку. Всього таких моделей було продано 1,4%. До нього також найчастіше шукають двигун. Також популярною запчастиною до цього авто є кришка багажника та колісний диск.

Дивитись всі запчастини
Image title

Шосте та сьоме місця посідають ще 2 моделі ВАЗу — 2101 та 2107 відповідно. В кожного по 1,3% від всіх продажів вживаних авто. До першого найчастіше шукають двигун, головку блоку та радіатор, а до другого — КПП, двигун та фаркоп.

Наступною напродаванішою моделлю є Toyota Camry. Таких машин продано 1,3%. До них на RIA.com шукають автоматичну коробку перемикання передач (АКПП), передній бампер та передні двері.

Ще один ВАЗ посів 9 місце в рейтингу найпродаваніших вживаних авто (1,2%). Так, до 2109 найчастіше шукають передні двері, двигун та капот. Варто зазначити, що двигун найзатребуваніша запчастина у всіх ВАЗах.

Наш рейтинг закриває пасажирський Renault Kangoo. Таких авто було продано 1,1% від всіх. До них найчастіше автомобілісти шукають передні двері, капот та торпедо.

Дивитись всі запчастини


Прокомментируйте первым

Добавить комментарий к статье